Home staging en verhuizen

Stressvrij verkopen en verhuizen met een Professional Organizer

Krijg je woning sneller verkocht voor een betere prijs.

Een huis verkopen en verhuizen is een spannende onderneming. Het kan heel vermoeiend en overweldigend zijn, ook als het gaat om de woning verkoopklaar te krijgen.

Leef Opgeruimd biedt, in samenwerking met andere vakkundige specialisten, een uniek concept aan om een woning sneller verkocht te krijgen en de verhuizing naar een nieuw huis zonder stress te laten verlopen.

Home staging
Home staging is het ervoor zorgen dat de woning er op zijn best uitziet.
Kleine zichtbare reparaties worden uitgevoerd en een nieuw laagje verf op de muren en/of plafonds zorgt al snel voor een fris resultaat. Het gaat er niet om een muur met een vochtprobleem te camoufleren of een ander defect weg te moffelen zodat de koper het niet ziet, wel om ervoor te zorgen dat het huis in een zo goed mogelijke verkoopstaat is. Omdat smaken verschillen is het zaak de woning een aangename neutrale sfeer te geven, zodat een koper meteen meer mogelijkheden zal zien. Het vooraanzicht en de tuin verdienen ook aandacht; voor een positief gevoel vanaf het eerste moment.
Home staging scoort, zeker in de huidige markt!

Opruimen
Een rommelig huis is nu eenmaal minder aantrekkelijk dan een opgeruimd huis. Vele persoonlijke bezittingen zorgen voor een onrustige of krappe (volle)ruimte en niet iedere koper kan daar “doorheen kijken”. Een professional organizer helpt om spullen/bezittingen uit te sorteren en op te ruimen.

Verhuishulp
Verhuizen; er komt nog al wat bij kijken. Met een verhuisplanning voorkom je verhuisstress en ga je voorbereid de verhuizing in. Een checklist helpt je om ervoor te zorgen dat er geen zaken aan je aandacht ontsnappen. Bij hulp bij verhuizing worden spullen/bezittingen niet alleen opgeruimd, maar ook op een efficiënte manier ingepakt en gelabeld, zodat er na de verhuizing eenvoudig uitgepakt kan worden.

Wat kost dat?
Duur? Welnee, omdat het huis sneller verkocht wordt voor een betere prijs, verdient deze service zichzelf terug.

Meer informatie?
Bovenstaande diensten worden als losse componenten of gecombineerd aangeboden. Alle werkzaamheden worden gecoördineerd door één vaste contactpersoon en worden uitgevoerd door vakkundige, lokale ondernemers.
Vraag vandaag nog gratis een vrijblijvende offerte aan.