header Sandra

Over Leef Opgeruimd

Ik ben Sandra, eigenaar van Leef Opgeruimd en een kei in het aanbrengen van structuur en overzicht. Ik ben net als jij druk met allerlei zaken die mijn aandacht vragen. Mijn werk, mijn gezin, school en sport van mijn dochter, administratie van mijn man en dan doe ik ook nog vrijwilligerswerk. Toch lukt het mij om structuur en overzicht te behouden.

Opruimen is mijn tweede natuur. Maar ik kan ik me heel goed voorstellen dat niet iedereen het voor elkaar krijgt om alle afspraken goed te organiseren én dan ook nog je omgeving opgeruimd en gestructureerd te houden.

Ik wil mijn talent en kennis graag met jou delen. Ik wil je leren dat structuur echt het verschil maakt. En dat ook jij opgeruimd kunt leven en werken. Als alles een vaste plek heeft gekregen en jij het gevoel hebt dat er een last van jouw schouders is afgegleden, dan ga ik vol energie en opgewekt naar huis.

 

Officemanager

Ik heb gewerkt als Internationaal secretaresse, boekhoudkundige en officemanager. Als spil van de organisatie moet je wel gestructureerd en overzichtelijk kunnen werken. Na mijn verhuizing van regio Rijnmond naar West-Brabant heb ik nog een aantal jaar in de onderwijssector gewerkt. Mijn natuurlijk talent voor opruimen en structuur viel op bij mijn collega’s. Ik merkte dat mensen behoefte hadden aan rust en structuur. Ik ben mezelf gaan ontwikkelen als Professional Organizer en ik ben Leef Opgeruimd gestart om anderen te helpen aan meer structuur.

 

Aangesloten bij beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers die werken volgens een gerespecteerde gedragscode. In deze gedragscode staat onder meer dat aangesloten leden:

  • professioneel zijn;
  • zorgvuldig zijn;
  • discreet zijn;
  • respect hebben voor het intellectuele eigendomsrecht van anderen;
  • zich moeten blijven ontwikkelen in het vak.

Deze gedragscode omarm ik volledig.

 

Waarom vind ik opruimen en structuur zo leuk?

Ik krijg vaak de vraag waarom ik opruimen zo leuk vind. Veel mensen lopen er liever van weg. Voor mij is het brengen van overzicht en rust bevredigend. Dit doe ik door het geven van een structuur die voor iedereen hanteerbaar is. Opruimen is een noodzakelijk kwaad dat steeds terugkeert, maar je krijgt er door het resultaat voor ogen te houden heel veel voor terug. Tijd bijvoorbeeld om dingen te doen die jij belangrijk vindt.

 

Iedereen kan opgeruimd leven en werken, gun het jezelf!

Ik krijg een boost positieve energie van mijn diversiteit aan klanten. Ik word enthousiast als ik jou mag leren hoe jij structuur in de chaos kunt aanbrengen. Als ik wegga en jij zegt “dat er een last van je afgevallen is”, voel ik dat jij echt geholpen bent en dat maakt mijn dag meer dan goed :-).

Hoe ruim ik op:

  • Met respect voor jouw eigendommen.
  • Met humor en reflectie.
  • Gestructureerd voor langdurig resultaat.
  • Zonder oordeel, eerlijk en discreet.

 

Denk jij dat je geen tijd hebt om op te ruimen?

Als je onrustig bent in je hoofd en/of een druk leven hebt dan voelt het alsof je geen tijd of energie hebt om op te ruimen. Je denkt tijd te besparen door niet direct op te ruimen maar in feite kost je dat alleen maar meer tijd en energie. Je kunt niks meer vinden of je weet niet meer waar je moet beginnen om orde in de chaos te brengen.

 

Herken je dit en wil je voor eens en altijd van die onrust af?

Ontdek dan hoe je met mijn hulp verbazingwekkend eenvoudig kunt opruimen. Plan nu een gratis kennismakingsgesprek in. Het gesprek verplicht je tot niets.

Leef Opgeruimd.

Cirkel_fotoSandra

Algemeen

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden
KvK 62414569 ​

© 2018 | Leef Opgeruimd

Contact

​Calfven 92
4641 RC Ossendrecht

+31 (0)6 14 84 70 66
info@leefopgeruimd.nl